Gazduire web | Web hosting

Net Solution Hosting oferă gazduire web/web hosting pentru orice tip de site-uri și pentru orice tip de business online. Indiferent dacă aveți un site simplu de prezentare sau o aplicație complexă cu baze de date extinse, noi vă oferim soluția optimă de hosting web în România. Shared hosting, servicii reseller de gazduire web, VPS hosting sau server dedicat, toate sunt incluse în oferta noastră de hosting web.

Include din start:

Instalare gratuită

Migrarea gratuită a site-ului

99.9% uptime garantat

Management Control Panel

Interfață - Control Panel - prietenoasă

Folosind cel mai bun panou de control din domeniu, oferit pentru toate pachetele de găzduire, gestionarea site-ului tău se va face cu cea mai mare ușurință.

Interfața prietenoasă cPanel te ajută să vezi tot ce se întâmpla cu site-ul tău și să te ocupi, fără ajutorul unui expert, de modificările de bază ale site-ului tău.

Vrei să afli cum funcționează? Perfect, descoperă cât de ușor este să îl folosești încercând demo-ul complet funcțional cPanel înainte de a face comanda pentru un spațiu de găzduire.

cPanel WHM

Beneficiile serviciilor de Gazduire Web:

Instalare imediata

Instalare imediată

Odată ce confirmarea plăţii pachetului tău e realizată, gazduirea este alocată şi primeşti acces instant la contul tău cPanel.

Instalare imediata

99.9% Uptime Garantat

Toate planurile de gazduire sunt alocate pe servere de ultimă generație, astfel că reducem la minim timpul în care site-ul tău ar putea să fie indisponibil.

Instalare imediata

Suport tehnic

În timpul programului de lucru, ne poți contacta prin email sau telefon. În afara programului de lucru, oferim suport tehnic prin sistemul de ticketing.

Instalare imediata

Back-up zilnic

Toate conturile de gazduire beneficiază de back-up al informațiilor pe servere dedicate. Avem trei puncte de restaurare: zilnic, săptămânal și lunar.

Instalare imediata

Migrare gratuită site

Migrăm gratuit site-ul tău de la o altă companie la noi. Realizăm toată partea tehnică, tot procesul fiind gratuit.

Instalare imediata

Interfață de administrare cPanel

Ai cel mai avansat panou de administrare pentru gazduirea web, de unde poți administra ușor toate aspectele site-ului tău.